A Priori

24 mei 2024
11.30u – 18.00u

Sapphire House Antwerp
Lange Nieuwstraat 20-24 | 2000 Antwerp

Axelle Andrien
Leen Devillé
Veerle Boonen
Julie Vets
Hilde Peerlings
Nathalie Liefsoens

Met gracieus leiderschap in balans naar impact.

A Priori is verheugd om, samen met vijf authentieke vrouwelijke Belgische leiders, het symposium ‘Leaders in Motion Women’ 2024 te organiseren!

Wenst u als vrouwelijke ondernemer en/of bedrijfsleider uw persoonlijk en professioneel leiderschap te versterken? Staan balans, verbinding en voldoening centraal in uw leven?  

Op 24 mei aanstaande organiseert A Priori hierrond een exclusief event met als thema ‘Gracieus leiderschap’. 

Wij geven het podium aan 5 inspirerende vrouwelijke leiders die zich elke dag op een gracieuze manier inzetten voor hun organisatie. Ze zoeken steeds balans en verbinding. Hun handelen is vanuit hun innerlijke drijfveren gestuurd. Hun impact weerspiegelt zich in een aangenamere, mooiere en betere wereld. 

Graag willen wij u de mogelijkheid geven om deel te nemen.

Inschrijven kan enkel op basis van deze persoonlijke uitnodiging via onderstaand formulier. Om de exclusiviteit van dit event te bewaren, wordt het aantal deelnemers beperkt en registraties worden in chronologische volgorde verwerkt.

Wat mag u verwachten

Inspire. Connect. Experience.

Over A Priori

Connecteren

Sinds 1994 begeleiden we organisaties in de realisatie van hun ambities via het rekruteren en selecteren van managementprofielen, gaande van operationeel – en middle management tot C-level. 
We hebben dan ook talrijke en uiteenlopende executive profielen bij onze partners/klanten aangebracht. Bijgevolg hebben we ontzettend veel leidinggevenden zien bewegen en evolueren in hun carrière.

Excelleren

Wij combineren onze ervaring en het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde tools om mensen te laten excelleren. Deze zetten wij in bij onze assessment- & development centers waar we de skills en het potentieel van mensen analyseren. Met op maat gemaakte coaching trajecten begeleiden we leidinggevenden door hun groei zodat zij het beste van zichzelf geven en duurzaam impact kunnen maken.

Creëren

Onze focus bestaat in het wederzijds connecteren van professionals met het DNA van hun bedrijf. Hierdoor realiseert men essentiële verbinding en legt men de basis om duurzame resultaten te bekomen. Alleen kan dit gerealiseerd worden als het strategisch kader scherp is gedefinieerd. Dit is de missie van A Priori. Op die manier maken we het verschil en creëren we waarde voor onze stakeholders in een snel veranderende omgeving.

Onze ervaring en expertise inspireerden ons om het platform – Leaders in Motion – te creëren waarbij we onze meest recente leiderschapsinzichten delen. Tijdens ‘Leaders in Motion / Women’, een exclusief event voor vrouwelijke ondernemers en CEO’s nodigen we hiervoor vijf succesvolle leiders van toonaangevende organisaties uit.

Via dit platform zet A Priori gelijkgestemde professionals aan om te connecteren, hen te challengen en in beweging te zetten om hun leiderschap te versterken. Balans, authenticiteit en effectiviteit staan hierbij centraal.

Sprekers

Ontmoet de spreeksters

Wij zijn zeer trots op onze line-up van spreeksters.
Zij zullen de deelnemers ongetwijfeld inspireren! Binnenkort delen we nog de laatste gastspreekster…

Axelle Andrien

Lees meer

CEO Laurent-Perrier

Sedert 2012 runt Axelle Andrien de Belgische entiteit van het  champagnehuis Laurent-Perrier. Omwille van haar ervaring voorafgaand opgebouwd bij een aantal bedrijven met sterke merken in de FMCG-sector, werd zij voor deze rol bij het bedrijf aangetrokken. Laurent-Perrier deelt een levensgenieter visie met champagneliefhebbers over de hele wereld en heeft geen hogere ambitie dan een elegante Art de Vivre à la Française te demonstreren. De passie van Axelle voor champagne draagt bij tot het elan van het merk, passend in de waarden en de wereldwijde strategie van het huis.

Leen Devillé

Lees meer

CEO Pegase

De professionele reis van Leen Devillé gaat het laatste decennium doorheen de reissector. De uitdagingen die de sector hierbij onderging zijn haar dan ook niet vreemd. Vandaag zet ze als CEO van Pegase de lijnen uit van deze organisatie die reeds meer dan 30 jaar een voortrekkersrol speelt in de wereld van luxe reizen. 

Veerle Boonen

Lees meer

Managing Director CRAITH LAB

Veerle Boonen vertegenwoordigt als Managing Director Craith Lab in de Benelux. Hun premium gamma huidverzorgingsprodukten is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van probiotica, epigenetica en celgeneratie. Zowel in 2022 als in 2023 won het merk de world luxury spa awards.

Julie Vets

Lees meer

Founder & CEO GOFLUO

In 2018 richtte Julie Vets GOFLUO op. Als designer ontwerpt ze niet alleen, ze produceert en commercialiseert eveneens met GOFLUO een uitgebreid gamma van eye-catching fashion-items. Een omvangrijke kapitaalsinjectie verder runt ze een team van 8 dames en is ze de business van GOFLUO ook in de VS actief aan het uitbreiden. 

Hilde Peerlings

Lees meer

Ondernemer & lid/voorzitter van Raden van Bestuur

Na haar studies handelswetenschappen speelde de eerste 10 jaren van haar carrière zich af in de bank en verzekeringswereld. Veerle Peerlings is echter een rasechte ondernemer. Ze richtte immers haar eerste bedrijf op in de automobielsector en deed nadien verschillende overnames. Ze verkocht haar onderneming op een moment dat er een 180-tal medewerkers op de payroll stonden. Ze staat nog steeds met beide voeten in het ondernemerschap. Vanuit haar ervaring als bedrijfsleider en ondernemer adviseert zij momenteel groeibedrijven.

Nathalie Liefsoens

Lees meer

Owner & CEO A Priori

Na een carrière over meerdere disciplines in multinationals en familiebedrijven nam Nathalie 3 jaren geleden A Priori over. Daarnaast is ze de founder van Leaders in Motion, een exclusief platform dat ondernemers en leidinggevenden samenbrengt. Telkens wordt er voor een unieke beleving gezorgd. Inspiren en connecteren onder gelijkgestemden staat hierbij centraal. Het kunnen steunen van een goed doel hierdoor en maatschappelijke impact realiseren, is belangrijk. 

Programma

11.30u-12.00u
Ontvangst
12.00u-12.15u
Inleiding door Nathalie Liefsoens
12.15u-12.35u
Voorgerecht
12.35-12.55u
Hilde Peerlings
12.55u-13.15u
Tussengerecht
13.15u-13.45u
Axelle Andrien
13.45u-14.10u
Hoofdgerecht
14.10u- 14.40u
Julie Vets
14.40u- 15.00u
Dessert
15.00u-15.30u
Leen Devillé
15.30u-16.00u
Veerle Boonen
16.00u-16.15u
Afsluit door Nathalie Liefsoens
16.15u-18.00u
Netwerkmoment aan de koffiebar

Onze locatie

Sapphire House Antwerp

Sapphire House Antwerp is een 5-sterren hotel in het stadscentrum van Antwerpen, grenzend aan de iconische Handelsbeurs. Dit gastronomisch luxehotel straalt historische charme en 17de eeuwse authenticiteit uit.

Parkings in de nabijheid

Q-Park Handelsbeurs, Sint Katelijnevest 55 (2000 Antwerpen): 5-tal minuten wandelen.

Parking Meir ( Interparking), Eiermarkt 33/35 (2000 Antwerpen): 10-tal minuten wandelen.

 

Inschrijven

Mis het event niet! Sluit je aan bij ons op 24 mei voor een onvergetelijke ervaring. Aantal deelneemsters wordt beperkt. Reserveren voor het event niet meer mogelijk. Volboekt. 

Algemene voorwaarden
De inschrijving wordt gereserveerd op het ogenblik van het verzenden van het bestel/inschrijvingsformulier. Na ontvangst van uw inschrijving versturen wij u een bevestigingsmail en de factuur. Wij vragen u de factuur te betalen binnen de 5 werkdagen. De inschrijving wordt pas aanvaard na ontvangst van de correcte betaling. De inschrijving wordt geannuleerd indien de betaling niet binnen de aangegeven betalingstermijn is gebeurd. Deze termijn zal strikt toegepast worden. De inschrijvingen worden chronologisch verwerkt.
Annulatie
Annulering is mogelijk tot 17 april 2024. Bij annuleringen voor 17/04/2024 wordt een administratiekost van € 75 (excl. btw) aangerekend. Bij annulering tussen 17/04/2024 tot 03/05/2024 wordt 50% van het inschrijvingsgeld teruggestort. Na 3 mei wordt in geen geval terugbetaald. Dit maakt deel uit van onze algemene voorwaarden.

Ons goede doel

Appel & Ei

‘Leaders in Motion’ steunt Appel & Ei, een sociale kruidenier en een plaats waar enthousiaste vrijwilligers en mensen uit kansengroepen samenwerken om armoede in Schoten te bestrijden.

Onze partners