A Priori

24 september  2024
9.30u – 17.00u

Sapphire House Antwerp
TBC | 2000 Antwerpen

Theorie
Praktijk
& Cases

Met "Gracieus Leiderschap" naar impact.

Omwille van het succes van 'Leaders in Motion Women' met als thema 'Met gracieus leiderschap in balans tot impact', organiseert A Priori op 24 september 2024 de Masterclass 'Gracieus Leiderschap'!

Elke zelfbewuste professional kan een gracieuze leider worden en zo op een effectieve manier en met een flexibele aanpak zijn/haar ambities realiseren. Wil jij jouw empathische elegantie versterken zodat je als ondernemer en/of leidinggevende meer impact, meer energie en zingeving krijgt? Wil je daarbij als resultaat ook een zelfzekere en innemende uitstraling?

Op 24 september aanstaande organiseert A Priori een exclusieve Masterclass ‘Gracieus Leiderschap’. 

Een ganse dag gaan we aan slag met deze leiderschapsstijl en werken we rond masculiene & feminiene vaardigheden, waarden en drijfveren. Ook de cultuur waarin dit leiderschap excelleert en gracieuze communicatie- en branding technieken die deze stijl ondersteunen, komen aan bod.

Graag willen wij u de mogelijkheid geven om in te schrijven.

Inschrijven kan enkel op basis van deze persoonlijke uitnodiging via onderstaand formulier. Om de exclusiviteit van dit event te bewaren, wordt het aantal deelnemers beperkt tot acht en registraties worden in chronologische volgorde verwerkt.

Wat mag u verwachten

Inspire. Connect. Experience.

Over A Priori

Connecteren

Sinds 1994 begeleiden we organisaties in de realisatie van hun ambities via het rekruteren en selecteren van managementprofielen, gaande van operationeel – en middle management tot C-level. 
We hebben dan ook talrijke en uiteenlopende executive profielen bij onze partners/klanten aangebracht. Bijgevolg hebben we ontzettend veel leidinggevenden zien bewegen en evolueren in hun carrière.

Excelleren

Wij combineren onze ervaring en het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde tools om mensen te laten excelleren. Deze zetten wij in bij onze assessment- & development centers waar we de skills en het potentieel van mensen analyseren. Met op maat gemaakte coaching trajecten begeleiden we leidinggevenden door hun groei zodat zij het beste van zichzelf geven en duurzaam impact kunnen maken.

Creëren

Onze focus bestaat in het wederzijds connecteren van professionals met het DNA van hun bedrijf. Hierdoor realiseert men essentiële verbinding en legt men de basis om duurzame resultaten te bekomen. Alleen kan dit gerealiseerd worden als het strategisch kader scherp is gedefinieerd. Dit is de missie van A Priori. Op die manier maken we het verschil en creëren we waarde voor onze stakeholders in een snel veranderende omgeving.

Onze ervaring en expertise inspireerden ons om het platform – Leaders in Motion – te creëren waarbij we onze meest recente leiderschapsinzichten delen. Na een succesvol ‘Leaders in Motion Women’, een exclusief event voor vrouwelijke ondernemers, bestuurders en CEO’s rond het thema ‘Met gracieus leiderschap in balans naar impact’, gaan we nu verder in op Gracieus Leiderschap.

Deze Masterclass zet gelijkgestemde professionals aan om te connecteren, zichzelf te challengen en in beweging te zetten om hun leiderschap te versterken. Verrassende technieken worden aangebracht om op een authentieke, gracieuze manier en met een zelfzekere uitstraling impact te realiseren.  

Inhoud

Inhoud van het programma

Afwisselend programma met verrassende topics die vanuit een theoretische en praktische invalshoek belicht worden om op een gracieuze en zelfverzekerde manier doorheen de uitdagingen te navigeren in een snel veranderende wereld .
Business cases om dit te ondersteunen en te concretiseren! 

Profileren als gracieuze leider

Lees meer

Profileren als hefboom voor gracieus leiderschap.

Jezelf profileren is als leidinggevende tegenwoordig van groot belang om tot het effectief uitvoeren van een strategie te komen en mensen hierin mee te krijgen. Hierbij is het essentieel om eerst goed te weten wie je bent, wat je kan en wat je wil alsook om een duidelijk doel te hebben waar je als persoon en als leider naartoe wil. Zelfreflectie, luisteren naar jouw intuïtie en je verbinden met jouw missie staat hierbij centraal. Een krachtige profilering laat toe om zelfverzekerd en op een gracieuze manier de weg naar jouw ambities te bewandelen en impact te maken. Samen ontdekken we hoe jij je kan profileren als gracieuze leider en jouw uitstraling impact heeft op jouw effectiviteit.

Met positieve framing naar vertrouwen en uitmuntendheid

Lees meer

Framing als gracieus communicatiemiddel.

De juiste framing van een communicatie is essentieel om mensen in beweging te zetten. Het is een belangrijk middel om betrokkenheid te bevorderen en een positieve cultuur te ontwikkelen waar mensen gemotiveerd worden en zich gewaardeerd voelen. Zeker in tijden van exponentiële verandering kan positieve framing het verschil maken tussen het al of niet behalen van successen. We gaan dieper in op welke positieve effecten dit kan hebben op de bedrijfsomgeving en/of op het bereiken van je persoonlijke ambities.     

Empathische elegantie

Lees meer

Empathie als basis voor durf en verbinding.

 

Vanuit een empathische houding creëert men de mogelijkheid om op een gracieuze of flexibele en aangepaste manier masculiene en feminiene vaardigheden in te zetten en jouw team te leiden. Door een cultuur te creëren waar empathie de norm is voelen mensen zich meer verbonden. Het gevoel van eenheid werkt inspirerend en zet aan tot durf en actie. Op deze manier navigeert de gracieuze  leider de organisatie doorheen onverwachte en uitdagende situaties. We bespreken dit uitvoering en evalueren ook hoe je via een empathische houding kan beïnvloeden vanuit eigen kracht. 

 
Icoon voor Geverifieerd door de community
 
 
 
 
 

Leiden & Verleiden

Lees meer

Met leiden en verleiden als gracieuze leider naar impact.

Een gracieuze leider weet zich te richten op de gemeenschappelijke doelen en de lange termijn maar weet ook de nodige individuele aandacht te geven die vaak korte termijn beslissingen beïnvloeden, noodzakelijk voor de effectieve voortgang van de business. ln een professionele context verleiden is het samenspel van verschillende masculiene en feminiene vaardigheden. Het gaat erom de balans te vinden. Hiermee gaan we aan de slag. Ook communicatie vormt hierbij een belangrijk aspect. Een sterke uitstraling is leidend & verleidend en gebaat met een verbale en non-verbale communicatie die deze ondersteunt. 

Branding principes voor een gracieuze leider

Lees meer

Gelijkenissen tussen gracieus leiderschap en een harmonieuze lifestyle.

Zinvol leven is inherent aan een harmonieuze levensstijl. Gracieus leiderschap evenals een lifestyle, is gericht op consistentie en integriteit in gedrag en keuzes. Net zoals sterke en gracieuze merken zich inzetten op een unieke beleving en het ondersteunen van hun klanten bij een exclusieve en authentieke levensstijl, zullen gracieuze leiders een unieke gebalanceerde stijl etaleren die zich richt op emotionele beleving en authenticiteit. Bepaalde branding principes kunnen gebuikt worden om deze leiderschapsstijl te versterken. In beide gevallen is er een coherente benadering die bijdraagt aan het welzijn van zichzelf en anderen. Hierdoor kan je dit met de nodige flair en op een duurzame manier aanpakken.

Workshop & business case

Lees meer

Stemcoaching & Business case

Als laatste inspiratiemomenten komen een bekende stemcoach en onderneemster aan bod. Wij houden de namen als verrassing!

Onze stemcoach zal ons onderdompelen in de geheimen en de kracht van de stem. Als ervaren stemcoach (achtergrond Logopediste) zal ze haar tips & tricks delen om zo onze gesprekspartners te kunnen betoveren. We gaan samen aan de slag om de impact van onze stem te ontdekken en zo onze uitstraling te vergroten.

Een gekende onderneemster brengt haar verhaal over de gracieuze uitbouw van haar bedrijf met alle uitdagingen. Ze deelt met ons hoe ze gracieus leiderschap inzet om haar doelen te bereiken. De authentieke positionering en haar gracieuze leiderschapsstijl zullen elke deelnemer in beweging zetten om zelfverzekerd beslissingen te durven nemen en zichzelf te positioneren in lijn met persoonlijke en professionele ambities. 

Programma

9.30u-10.15u
Ontvangst en kennismaking om stipt om 10.15u te kunnen starten
10.15u-11.30u
Profileren
11.30u-12.00u
Framing
12.00u-12.30u
Empathische elegantie
12.30u-14.00u
Lunch (en ruimte voor dringende calls :-))
14.00u-14.20
Leiden en verleiden
14.20u-14.30u
Branding
14.30u- 15.15u
Stemcoacing
15.15u- 16.00u
Business Case
16.00u-16.10u
Afsluit en conclusie
16.10u-17.00u
Napraten met onze Mystery gastsprekers tijdens een gezellige afsluitdrink
17.00u-17.10u
Veilig naar huis

Onze locatie

To be confirmed

Sapphire House Antwerp is een 5-sterren hotel in het stadscentrum van Antwerpen, grenzend aan de iconische Handelsbeurs. Dit gastronomisch luxehotel straalt historische charme en 17de eeuwse authenticiteit uit.

Parkings in de nabijheid

Q-Park Handelsbeurs, Sint Katelijnevest 55 (2000 Antwerpen): 5-tal minuten wandelen.

Parking Meir ( Interparking), Eiermarkt 33/35 (2000 Antwerpen): 10-tal minuten wandelen.

 

Inschrijven

Mis het event niet en sluit je aan bij ons op 24 september. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de nodige aandacht en focus te kunnen houden en diepgaande interacties te kunnen realiseren. Reserveer nu je plek voor deze Masterclass inclu. verfijnde lunch aan €725 (excl. BTW). Inschrijven en betalen kan tot 27 juli met vroegboekkorting aan 595 euro (excl. BTW). Keuze onderaan aanvinken. VOLZET! Inschrijven niet meer mogelijk.

Algemene voorwaarden
De inschrijving wordt gereserveerd op het ogenblik van het verzenden van het bestel/inschrijvingsformulier. Na ontvangst van uw inschrijving versturen wij u een bevestigingsmail en de factuur. Wij vragen u de factuur te betalen binnen de 5 werkdagen. De inschrijving wordt pas aanvaard na ontvangst van de correcte betaling. De inschrijving wordt geannuleerd indien de betaling niet binnen de aangegeven betalingstermijn is gebeurd. Deze termijn zal strikt toegepast worden. De inschrijvingen worden chronologisch verwerkt.
Annulatie
Annulering is mogelijk tot 17 augustus 2024. Bij annuleringen voor 17/08/2024 wordt een administratiekost van € 75 (excl. btw) aangerekend. Bij annulering tussen 17/08/2024 tot 03/09/2024 wordt 50% van het inschrijvingsgeld teruggestort. Na 3 september wordt in geen geval terugbetaald. Dit maakt deel uit van onze algemene voorwaarden.

Ons goede doel

Appel & Ei

‘Leaders in Motion’ steunt Appel & Ei, een sociale kruidenier en een plaats waar enthousiaste vrijwilligers en mensen uit kansengroepen samenwerken om armoede in Schoten te bestrijden. Met uw deelname draagt u dus eveneens bij aan een mooiere en gracieuzere wereld.

Onze partners