Business Development Manager

A Priori

A Priori kijkt uit naar een gedreven Business Development Manager.  In deze rol krijg je de kans om een sleutelpositie te bekleden binnen het bedrijf en verantwoordelijkheid te dragen voor de groei van onze klantenportefeuille door actieve prospectie.

OVER ONS

Onze purpose bestaat erin om mensen en organisaties te laten uitblinken om samen hun ambities waar te maken. Sinds 1994 begeleiden we organisaties in de realisatie van hun ambities via het rekruteren en selecteren van managementprofielen, gaande van operationeel – en middle management tot C-level. Onze focus gaat naar het connecteren van bedrijven met gedreven mensen, die passen in het DNA van het bedrijf. De combinatie van onze ervaring en het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde tools zijn de basis van ons succes.

In onze assessment & development centers analyseren we de skills en het potentieel van mensen. Met coachingstrajecten begeleiden we hen door hun groei zodat zij het beste van zichzelf geven.

ONZE VISIE

Iedereen draagt bij aan de maatschappij vanuit eigen talenten en competenties. Wij kijken naar mensen vanuit hun persoonlijkheid en potentieel. Om de meest geschikte mensen te vinden, kijken we dus verder dan ervaring. Drive, ownership en een groei-mindset van medewerkers en de fit tussen hun DNA en deze van de organisatie? is essentieel in het bekomen van verbinding en duurzame resultaten. Op die manier maken we het verschil en kunnen we waarde creëren voor onze stakeholders in een snel veranderende omgeving.

Leiderschap staat bij ons centraal. Binnen onze missie past ook Leaders in Motion. Ons platform dat leidinggevenden samenbrengt « to inspire.connect.experience ». Zie: https://apriori.be/leaders-in-motion/

 

Jobinhoud

Waarin gaan jij uitblinken?

 • Netwerken: Je beschikt reeds over een uitgebreid netwerk bij de TOP 500 bedrijven van België, je hebt dus duidelijk al heel wat ervaring inzake consultatieve B2B-verkoop. Het opbouwen en onderhouden van contacten is een belangrijk onderdeel van jouw werk als Business Development Manager.
 • Klantenrelatiebeheer: Als Business Development manager onderhoud je bestaande klantenrelaties en genereer je herhaalde business door middel van effectieve communicatie, zowel telefonisch als persoonlijk. Je zet je in om nieuwe vacatures te detecteren en bestaande vacatures voor een tijdelijke bezetting om te zetten in opportuniteiten voor outsourcing.
 • Opvolging: Je hebt eveneens contacten met onze klanten waarmee onze coachingstrajecten lopen en voor wie we assessment- en development centers doen. Hier coördineer je de planningen en verzorg je de administratie.
 • Samenwerking: Je neemt een leidende rol in commerciële initiatieven voor rekrutering en outsourcing en werkt nauw samen met onze Recruiters om klantaanvragen te vervullen.
 • Support: Je biedt algemene ondersteuning aan de Office Manager en de recruiters wanneer nodig.

 

 

Profiel

Het is voor ons belangrijk dat je actief betrokken bent bij de ontwikkeling van het bedrijf.

Als Business Development Manager ben je commercieel ingesteld en sta je voor kwaliteit. Daarnaast doen we wat we zeggen en zoeken we voor ons team te vervoegen iemand die:

 • zich herkent in ons DNA;
 • bezit over drive, ownerschip en een groei mindset;
 • passie heeft voor HR en sales;
 • zoekt naar zingeving en toegevoegde waarde voor onze klanten, kandidaten en zichzelf;
 • minimum 3 jaren ervaring heeft binnen sales en/of business development binnen een netwerkorganisatie, de interim sector of rekrutering.

Aanbod

 • Een competitief pakket waaronder bonus. Wil je aan de slag als zelfstandige, dat kan ook.
 • Wij bieden een fulltime job maar wens je graag meer work-life balans, en 4/5de te werken, ook dat kan.
 • Als sales ben je uiteraard regelmatig onderweg. Bijgevolg neem jij jouw uitdagingen zowel op bij onze klanten, als op ons kantoor te Antwerpen (centrum) en thuis.
 • Verder meewerken aan de positieve ontwikkeling van ons bedrijf en loyaliteit zetten wij daarenboven op middellange termijn graag om in een duurzame waardering.
 • Naast de twintig vakantiedagen, geniet je van 12 ADV-dagen (op fulltime basis) dankzij de 40-uren werkweek. In totaal beschik je dus over 32 vrij in te plannen vakantiedagen!

Interesse?

Mail dan zo snel mogelijk je CV naar Nathalie Liefsoens
Op zoek naar een gelijkaardige vacature?
Confidentieel
Provincie Antwerpen
Confidentieel
Provincie Antwerpen
Confidentieel
Provincie Antwerpen
Confidentieel
Provincie Antwerpen
Confidentieel
Vlaams-Brabant