A Priori

Onze diensten

We bieden een totale service aan op maat en dit als integere en resultaatgerichte strategische HR-business partner.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het sterk evoluerende domein van rekrutering en selectie, garanderen wij een doeltreffende en alomvattende ondersteuning.

Voor uw zoektocht in het kader van vaste aanwervingen en om tijdelijke en/of specifieke bedrijfsbehoeften in te vullen via freelance experten, zijn wij uw professionele partner.

Bovendien ondersteunen we uw organisatie met onze Assessment- en Development Centers bij het evalueren van huidige en toekomstige medewerkers.

Hiernaast werken we met onze coachingstrajecten gefocust aan de verdere groei van uw mensen opdat ze zowel de persoonlijke als bedrijfsdoelstellingen efficiënt realiseren.

#1

Rekrutering
en selectie

Werving en selectie

De juiste mensen vinden is niet vanzelfsprekend. Omdat elk rekruteringsproces ook uniek is, wensen wij uw behoeften en organisatorisch kader eerst goed te doorgronden. Vervolgens stellen wij een gedetailleerd profiel op waarin we rekening houden met alle parameters die voor uw bedrijf doorslaggevend zijn. Op basis hiervan starten wij onze zoektocht op.

Executive search

Top executives bepalen mee de richting van uw organisatie. Binnen de bedrijfscontext stellen we samen een duidelijk verwachtingsprofiel op. Bij het identificeren van hogere profielen gaat onze focus naar het realiseren van een sterke connectie met uw organisatie. Dit vormt de basis om uw bedrijf naar het gewenste niveau te tillen.

Voor deze, confidentiële of gevoelige, vacatures werken we in alle discretie. Daarbij brengen we de markt én de sector in kaart. Vanuit ons C-level-netwerk, onze database aangevuld met direct search, starten wij de zoektocht op.

Tijdelijke ondersteuning

Heeft u voor een tijdelijke vervanging, een specifiek en/of belangrijk transformatieproject, behoefte aan een expert, dan zoeken wij een freelance professional voor u binnen ons netwerk.

Met een frisse blik, de nodige ervaring en kennis nemen zij de lopende zaken over of leiden zij uw project. Hun eerdere projectervaring in verschillende typen bedrijven maakt dat zij kort op de bal spelen en snel toegevoegde waarde leveren.

#2

Assessment- en
development centers

Assessment centers

Uw mensen dragen bij aan uw bedrijfsresultaten. Bij de geschikte persoon voor een welbepaalde functie zal het behalen van resultaten het best verlopen.

Een assessment center bij een aanwerving of bij een interne mutatie of reorganisatie, brengt in kaart in hoeverre de externe of interne kandidaat over de noodzakelijke competenties beschikt voor een specifieke functie. Eveneens de mogelijke aandachtspunten worden hierbij in beeld gebracht. Dit biedt u een objectieve basis om de juiste beslissing te nemen bij een aanwerving en/of de verdere groei van een werknemer. 

Uiterlijk 2 werkdagen na afloop van het assessment center krijgt u het rapport met onze bevindingen en aanbevelingen.

Contacteer ons zodat we u advies kunnen geven met betrekking tot welk assessment center volledig bij uw behoefte aansluit.

Development centers

Het managen van uw human capital is cruciaal om duurzame resultaten te kunnen behalen. Voor groei- en loopbaantrajecten zijn development centers de ideale manier om de ontwikkelingsmogelijkheden van uw mensen in kaart te brengen.

Om mensen maximaal tot hun recht te laten komen in een veranderende omgeving zal het belangrijk zijn om te achterhalen waar ze goed in zijn en wat hen drijft. 

Tijdens een development center ontdekken we dit samen met uw mensen en geven we antwoorden op hoe we het beste in hen naar boven halen. Het bepaalt welke richting uw medewerker uit wil en zo kan u hem ondersteunen met een opleidings- en /of coachingstraject op maat.

Contacteer ons zodat we u hierin advies kunnen geven.

#3

Coaching

Coaching

Onze coachingstrajecten hebben tot doel om het potentieel van mensen ten volle tot uiting te laten komen. Hierbij staat het verbeteren van hun professionele vaardigheden centraal maar steeds binnen de dagelijkse praktijk en met de strategische doelstellingen van uw organisatie voor ogen.

Wij begeleiden zowel ervaren executives als jonge leidinggevenden om met meer impact te handelen en hun leiderschapsstijl verder te ontwikkelen.

Onze ervaren coaches zijn een klankbord en zetten u mee in actie om de geformuleerde doelstellingen 100% te realiseren.

Contacteer ons voor meer info want elke situatie is anders en elke coaching is dus tailor-made.