A Priori

Over A Priori

Sinds 1994 begeleiden we organisaties in de realisatie van hun ambities via het rekruteren en selecteren van managementprofielen, gaande van operationeel – en middle management tot C-level.

Onze focus gaat naar het connecteren van bedrijven met gedreven mensen, die passen in het DNA van het bedrijf. De combinatie van onze ervaring en het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde tools zijn de basis van ons succes.

In onze assessment & development centers analyseren we de skills en het potentieel van mensen. Met coachingstrajecten begeleiden we hen door hun groei zodat zij het beste van zichzelf geven.

In 2021 nam Nathalie Liefsoens als CEO de leiding van A Priori.

Over Nathalie

Als Economiste met een carrière in sales, marketing, HR en als COO in zowel start-ups, multinationals als familiebedrijven, heeft Nathalie de kans gehad om ervaring op te doen in meerdere disciplines en het belang van een cultural fit tussen mensen en organisaties te ondervinden.

In deze periode hebben zich zowel economisch zeer goede, als crisistijden voorgedaan, maar het realiseren van de strategische doelstellingen bleef altijd het objectief. Ze heeft daarbij het geluk gehad met inspirerende CEO’s te kunnen werken en fantastische teams te mogen samenstellen. Met de juiste (expertise) en gedreven (drive) mensen, die samen willen groeien (leren/ zich aanpassen) én uitmunten in hun opdracht, kon ze als leidinggevende de beoogde resultaten mee realiseren en hier veel plezier en voldoening uithalen.

In 2020 kwam voor haar het moment dat ze deze ervaring ruimer wou inzetten. Mensen en bedrijven helpen om uit te blinken en samen hun ambities waar te maken was de doelstelling. De overname van  A Priori paste hierin.

Haar ondernemerschap en overtuiging van de kracht van ‘human excellence’ bij het aantrekken en verder laten ontwikkelen van mensen staan centraal in het verder uitbouwen van A Priori. Vanuit haar interesse in het doorgronden van het DNA van bedrijven en ervaring met het managen van verandering, ligt de focus op partnerships met organisaties die inzetten op een optimaal kader voor het realiseren van ‘human excellence’. Daaraan gekoppeld een waardegedreven management met een mindset van continue verbetering waarin A Priori hun (toekomstige) leiders gericht kan coachen. Dit geeft haar de prachtige opportuniteit om voortdurend nieuwe dingen te ontdekken en kandidaten met een veilig gevoel in deze succesvolle organisaties binnen te loodsen. Op die manier streeft ze ernaar om samen met haar team toegevoegde waarde en duurzame impact te creëren.

Onze visie

Iedereen draagt bij aan de maatschappij vanuit eigen talenten en competenties. Wij kijken naar mensen vanuit hun persoonlijkheid en potentieel. Welbepaalde vaardigheden kunnen aangescherpt worden en talent kan zeker verder ontwikkeld worden. Op die manier stellen we performante teams samen.

Om de meest geschikte mensen te vinden, kijken we dus verder dan ervaring. Drive, ownership en een groei-mindset van medewerkers en de fit tussen hun DNA en deze van de organisatie is essentieel in het bekomen van verbinding en duurzame resultaten. Op die manier maken we het verschil en kunnen we waarde creëren voor onze stakeholders in een snel veranderende omgeving.

Onze waarden

Passie

Het is onze ambitie om onszelf steeds opnieuw uit te dagen. Met onze opdracht bezig zijn en erin slagen geeft ons voldoening. Volharding en gedrevenheid zit verweven in alles wat we doen.

Verantwoordelijkheidszin

We nemen ons engagement op voor elke opdracht waarbij onze stakeholders centraal staan. Wij voelen ons verbonden met het succes van onze klanten en houden onze focus op het resultaat.

Moed

We komen op voor ons standpunt en blijven steeds trouw aan onszelf. Het is juist als het niet evident is dat we dingen tot stand willen brengen en de extra mile ervoor gaan.

Waarom
A Priori

Kritisch selecteren vanuit een brede scope en strategische focus

Vanuit een strategische benadering bekijken wij elke vraag. In een eerste fase starten we met het grondig in beeld brengen van uw organisatie (cultuur, purpose,…), haar activiteiten en lange termijn doelstellingen. Op basis hiervan zoeken en selecteren we, via verschillende kanalen, mensen met het juiste profiel die zich kunnen identificeren met uw bedrijfs-DNA. 

Door de combinatie van onze HR-ervaring en business approach enerzijds en de uitgebreide screeningmethode anderzijds, komt de juiste connectie tot stand die de ideale basis vormt voor een duurzaam resultaat. 

Talent binnenhalen en behouden

Sinds 1994 realiseert A Priori met gedreven en ervaren consultants het beste resultaat voor kandidaat en bedrijf. Binnengehaald en aanwezig talent moet ook behouden worden. Daarom zet A Priori ook fundamenteel in op groei en ontwikkeling van mensen en teams.

Via development- en coaching trajecten ondersteunen we mensen in hun ontwikkelingsproces. Bewustwording, zelfsturing en zich in beweging zetten naar de toekomst staan hierbij centraal. We begeleiden mensen vanuit het strategische kader van uw organisatie zodat persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen maximaal kunnen gerealiseerd worden.

Tailor-made oplossingen met de beste ROI

Een doeltreffende dienstverlening op maat, in een lange termijn samenwerking met onze klanten, staat voor ons centraal. 

Zowel bij confidentiële searches of deze waarbij ondersteuning via online media mogelijk is, gaat onze aandacht naar kwaliteit en voortgang.  

Heeft uw organisatie echter, in afwachting van een vaste aanwerving of voor een specifiek project, behoefte aan tijdelijke ondersteuning, dan zorgen wij voor de juiste freelance professional voor u.

Wenst u uw leidinggevenden beter te laten sturen op bedrijfsdoelstellingen, dan staan wij u via onze coachingstrajecten graag bij in people & performance management.

Return on Investment is voor ons de essentie bij elke vorm van dienstverlening.